Tags: , ,

Raluka, artista cunoscută publicului din România pentru vocea sa specială și hit-urile lansate, face ravagii în mintea bărbaților cu un corp atent lucrat la sală. Cântăreața și-a găsit o nouă pasiune extremă, mai exact un sport de apă, Wakeboarding.

La deschiderea primului Wake Park din România, Raluka a facut senzație pe placă. Combinând câte puțin din surfing, snowboarding și schi nautic, wakeboarding a ajuns unul dintre cele mai complexe și spectaculoase sporturi nautice din ultimele decenii, iar Raluka este prima personă publică din Romania care a încercat acest sport.

Artista a recunoscut că este pasionată de sport și că îi place să își depășească limitele și să încerce activități de care mulți se tem:

“Am fost pentru prima dată la Wakeboarding acum câteva zile și a fost perfect. Îmi doream de mult să încerc pentru că da, sunt dependentă de adrenalină. Îmi place să îmi depășesc limitele și sunt deschisă provocărilor.”

În plus, artista a mărturisit că își dorește să revină pe placa de wakeboarding și le recomandă tuturor pasionațiolor de sporturi extreme această experiență.

Raluka a lansat recent “Du-mă Spre Noi”, single-ul care o prezintă o prezintă pe artistă dintr-o perspectivă nouă, fiind începutul unei alte etape din cariera ei.

Single-ul “Du-mă Spre Noi” este o coproducție Quantum Music și Global Records. Versurile piesei au fost scrise de Irina Rimes, iar de producție s-au ocupat Vlad Lucan și Achi. Videoclipul a fost realizat în regia lui Alex Ceaușu și suprinde o poveste care te transpune într-un cadru fantastic.

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România având numeroase piese care au stat în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava, “Aroma”, “Aer”, “Love You”, “I Like That Trumpet” au rămas și acum în mintea ascultătorilor și s-au bucurat și se succes internațional.

Artista a colaborat și cu Killa Fonic, lansând single-ul “Dulce Otravă”.

Sursa Foto: Libertatea.ro

Write a Reply or Comment