O stim dupa timbrul ei special si dupa numeroasele hit-uri pe care am dansat sau pe care le-am fredonat. Dupa ce piesele lansate in colaborare cu Dj Sava, “Aroma”, “Aer”, “Love you” sau “I like the trumpet” au facut furori in Romania si au ajuns cunoscute chiar si pe plan international, toata lumea s-a intrebat cine era fata care ne-a cucereit cu vocea ei de la primele note.

Raluca Nistor s-a nascut in Deva, intr-o familie modesta, care iubea muzica si care a facut tot posibilul sa ii sustina visul de a fi pe scena.

Desi initial nu se gandeau ca fata lor va urma cursurile unei scoli de muzica, parintii Ralukai si-au schimbat parerea in momentul in care au realizat ca ea asta isi dorea. Inca de la 11 ani, de cand a fost remarcata in cadrul scolii, Raluka a luat la rand toate concursurile de muzica din tara, insotita de mama ei, care traia orice emotie alaturi de ea.

“Mama traia fiecare moment mai intens ca mine. Pentru mine era important sa fiu pe scena si nu urmaream neaparat sa castig. Mama in schimb, se supara foarte tare pentru ca stia cat muncisem si considera nedrept sa nu iau vreun premiu.”,

isi aminteste Raluka.

Dupa ce a mai crescut, Raluka a inceput sa mearga singura la concursuri. Le este recunoscatoare si acum parintilor ei care faceau sacrificii enorme pentru deplasarile sale.

Raluka a venit in Bucuresti motivata de visul pe care l-a avut inca din copilarie, insa nici aici nu a fost usor. Dupa mai multe proiecte pe plan muzical, Raluka isi aduce aminte de momentul in care a fost pe punctul de a lasa muzica pe plan secundar.

“Nu parea sa se iveasca nimic pe plan muzical si nu concepeam sa ma intorc acasa sau sa le cer bani parintilor pentru stiam ca le este greu. Ma gandeam ca o sa-mi gasesc un job desi in adancul meu stiam ca nu terminasem cu muzica.”, a mai spus Raluka.

Chiar in momentul in care nu se astepta, Raluka a primit propunerea de a colabora cu Dj Sava, iar restul este istorie.Pentru Raluka suportul primit din partea familiei a fost cel mai important din cariera sa si le este recunoscare pentru tot efortul. Acum, artista este cea care are grija ai sai.

Cel mai recent single lansat de Raluka se numeste “Du-Ma Spre Noi”si marcheaza un nou inceput in cariera ei, sustinut de cea mai spectaculoasa schimbare de look de pana acum a artistei. In plus, Raluka este partener la cel mai nou label-boutique din Romania, Quantum Music.

Write a Reply or Comment