Tags: , , , ,

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi, a lansat o noua piesa. “Nu stii tu sa fii Barbat” este o piesa de suflet, despre un barbat anume, pe care artista a compus-o si care se va gasi in urmatorul album pe care urmeaza sa il lanseze la inceputul lunii decembrie.

“Nu stii tu sa fii Barbat” este o piesa veche pe un subiect de mult uitat, o piesa pe care nu am avut niciodata curajul sa o cant, dar mai ales sa o arat si altora. Este o piesa despre un om anume, si nu despre toti barbatii. ” declara Irina.

Irina Rimes va lansa al doilea material discografic din cariera, “Cosmos” la inceputul lunii decembrie in cadrul unui eveniment unde ii vor fi alaturi prietenii, familia, echipa, colegii din industrie si oamenii care ii asculta muzica. Artista a pregatit alaturi de echipa sa un nou concept de show, in semn de multumire pentru oamenii care se regasesc in piesele scrise de ea.

“Nu stii tu sa fii Barbat” este o coproductie Quantum Music si Global Records, pentru care Irina Rimes a colaborat cu Costin Bodea si Alex Cotoi. Piesa urmeaza stilul inconfundabil al artistei, sensibil si incarcat de emotie, cel cu care Irina ne-a obisnuit inca de la lansare.

Videoclipul piesei “Nu stii tu sa fii barbat” a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DOP Alex Muresean, Styling: Olivia Stoica, make-up and hair: Alex Ifimov.

Write a Reply or Comment