Tags: ,

Raluka ne-a socat in urma cu putin timp, cu schimbarea radicala de look la care a apelat. Artista a adoptat o tunsoare de tip bob lung si o nuanta de rosu aprins definindu-si astfel, o noua etapa din cariera sa muzicala, odata cu lansarea noului ei single “Du-ma Spre Noi”.

Inca de la lansarea ei pe piata muzicala din Romania prin colaborarile cu Dj Sava, Raluka s-a remarcat prin timbrul sau special, cucerind topurile muzicale.

Odata cu evolutia ei pe plan muzical, Raluka a trecut si printr-o serie de schimbari de look si de stil. Prima schimbare a aparut la cativa ani dupa lansare, cand a trecut de la parul brunet, geaca de blugi si botinele cu tinte la parul blond si un stil vestimentar care ii punea silueta mai bine in valoare.

In 2016, artista a adoptat o nuanta diferita de blond care ii evidentia ochii verzi si opta pentru tinute care ii ofereau o eleganta si un stil aparte.

Schimbarea majora prin care a trecut Raluka a venit in urma cu putin timp, cand a ales sa-si schimbe culoarea parului intr-un rosu aprins pentru care a apelat la Florin Noje.

 

Acum artista impresioneaza atat prin nuanta parului, care o prinde de minune, cat si printr-un stil vestimentar elegant, stilat si care ii pune in evidenta corpul lucrat in sala de fitness.

Imi plac schimbariele si cred ca avem nevoie de ele ca sa evoluam. Am decis impreuna cu echipa mea ca o noua etapa pe plan muzical se potriveste si cu o schimbare de look. Ma bucur sa stiu ca publicul meu a primit cu bratele deschise aceasta schimbare si sunt nerabdatoare sa auziti si piesele pe care le pregatesc.”, a spus Raluka.

Raluca Nistor, adica Raluka, a cucerit topurile muzicale romanesti de la prima colaborare muzicala alaturi de DJ Sava. Hit-uri precum <I Like The Trumpet>, <Aroma> sau <Aer> au ramas si acum in mintea publicului. Cantareata nascuta la Deva, are o voce puternica si un timbru usor de recunoscut. Este partener la Quantum Music, cel mai nou label-boutique din Romania, si lucreaza in fiecare zi in studio pentru a lansa piese noi.

Write a Reply or Comment