IRINA RIMES

Irina Rimes este singurul artist roman care a lansat un proiect unic: prima trilogie muzicala. “Iubiri secrete”, scrisa din suflet si inspirata din experientele personale ale artistei,  incepe cu piesa “Iubirea noastra muta”, continua cu “Da’ ce   tu” si se incheie cu “Haina ta”.

Datorita talentului si mesajului transmis prin intermediul  pieselor sale, Irina Rimes este sustinuta de un public larg, de toate varstele.

Artist mainstream, dar in acelasi timp si underground,  Irina Rimes este consecventa in muzica pe care o face si pe care o canta.

Highlights

+VISELE – HIT-UL ANULUI 2016

+RRA: DEBUTUL ANULUI 2016 (VISELE)

+VISELE – RELEASED IN FRANCE

+ MMA: BEST NEW ARTIST

+ MMA: PROFM AWARD

+ “DESPRE EL” ALBUM

+TURNEU NATIONAL “Despre el” SOLD OUT

+OPENING ACT  CARO EMERALD

+FIRST ROMANIAN THRILOGY

+3 PIESE(SIMULTAN) IN TOP TRENDING YOUTUBE

+ASTANA DAUSY: PREMIU “I LOVED YOU”

+PREMIU “VOCEA FEMININA A ANULUI” CHISINAU

+ INSTRUMENT: PIAN

+FIRST MUSIC ALBUM MOVIE DESPRE EL

+CE S-A INTAMPLAT CU NOI NR. 1 TRENDING YOUTUBE ROMANIA

+288 000 PLAYS SHAZAMS

– ANTRENOR VOCEA ROMANIEI

– COSMOS – SECOND ALBUM

News !

show all (12)
show all (12)
#irinarimes (1)
irina (3)
Irina Rimes (11)

ANA BANICIU

Ana Baniciu a ajuns in lumina reflectoarelor o data cu serialul fenomen “Pariu Cu Viata”. Indragostita iremediabil de muzica si crescuta intr-o familie de muzicieni si-a dorit de mica sa faca o cariera in domeniul artistic.

  Castigatoarea emisiunii- concurs “Asia Express”, Ana si-a castigat un fan base puternic care a sustinut-o pe tot parcursul carierei. De-a lungul carierei solo, Ana a mai lansat “Iubire sau Razboi” alaturi de Doddy si Puya, “Karma”, “N-a fost sa fie” , “Aroma de iarna”,“Am crezut.”, “Aroma de iarna” sau “CSF n-ai CSF”.

News !

show all (9)
show all (9)
AnaBaniciu (4)
ana baniciu (6)

RALUKA

Una dintre cele mai bune voci din România, Raluka nu trece neobservată datorită timbrului special și al show-ului pe care artista îl face de fiecare dată când se urcă pe scenă.

HIGHLIGHTS

  • Finalistă emisiune-concurs “Mega Star”
  • “September” – hit-ul anului
  • “I like the trompet” – number 1 național și internațional
  • Fondator și asociat al label-ului boutique Quantum Music
  • “Ieri Erai” – prima poziție in trending timp de 2 săptămâni
  • Câștigătoare a emisiunii concurs “Asia Express”
  • Emisiune-concurs “Te cunosc de undeva”

NIKA

Nika, o imagine noua si fresh in industria muzicala romaneasca este un artist complet ce uimeste prin fiecare aparitie pe scena. Influnetata de muzica jazz si soul, Nika este un artist aparte care scrie si canta piesele astfel incat publicul se deconecteaza de la realitate si se bucura doar de muzica.

News !

show all (4)
show all (4)
#nika (4)

TUKEEP

Fost concurent la emisunea-concurs “X Factor” , TuKeep este compozitor, cantaret, un artist complet ce se ghideaza in viata dupa urmatoarele cuvinte “Unde cuvintele esueaza, muzica vorbeste”. Cu un timbru vocal unic si un mesaj profund, TuKeep reuseste sa atraga atentia de la primele acorduri de chitara.