Tags: ,

#TuInima reprezintă o poveste inspirată din trăirile, dezamăgirile şi emoţiile Anei. Artista îşi deschide sufletul şi răspunde multelor întrebări care i-au fost puse de-a lungul timpului.

Am aşteptat un an o piesă bună, o piesă în care să mă regăsesc 100% şi aşa a ieşit #TuInima. Pentru asta vreau să îi mulţumesc lui Andi Banică. Pentru că înţelege ce vreau să transmit şi pentru că reuseşte atât de frumos să pună într-o piesă nişte sentimente cam greu de explicat. Îi mulţumesc lui Mahia Beldo pentru inspiraţie şi pentru o producţie muzicală aşa cum am visat

“Piesa #TuInima este mai mult decât o simplă piesă… este sufletul meu în ea. Este pentru prima dată când mă deschid în faţa tuturor după multe momente în care am preferat să tac şi să las lumea să facă diverse speculaţii pe tema vieţii mele private. Ăsta este un moment de sinceritate faţă de toţi cei care mă urmăresc şi faţă de cei care îşi doresc să mă cunoască aşa cum sunt. Nu este uşor şi mărturisesc că este un pas mare în cariera mea şi în viaţa mea pentru că ăsta este un proiect cu mine la care lucrez de mult… lucrez de mult la a mă deschide faţă de toată lumea şi a spune cum stă treaba”, declară Ana .

“Clipul este făcut de San cu care mi-am dorit de mult timp să lucrez şi iată că acum, la piesa asta s-a întâmplat. Ideea clipului însă este a prietenului meu Alex Ifimov, cel pe care mă bazez de fiecare dată în ceea ce priveşte conceptul şi creativitatea. El este umărul meu de sprijin de când am început cariera solo şi la clipul ăsta i-am dăruit toată încrederea mea şi l-am lăsat să se ocupe de tot: concept, make-up, hair-style şi styling. Am avut o gaşcă de prieteni alături de care am filmat, fapt ce m-a făcut să mă simt în largul meu în ziua de filmare. Rapha Tudor, alături de care am filmat în Pariu cu Viaţa acum ceva ani buni şi care mi-a devenit treptat cel mai bun prieten, apare în clip. Prietenul meu Răzvan Banică , actor la teatrul Notara din Bucureşti a fost şi el alături de mine. Echipa Quantum Music fără de care nu povesteam astăzi. Ei mă susţin în tot ceea ce fac şi pentru asta îi preţuiesc şi le mulţumesc.”